@KTzone » 消閒 - IQ測試 » iq題大全(有36個)

2012-1-14 14:30 婉╳婉
iq題大全(有36個)

1巴斯光年殺左條龍之後變左咩?
2條蟲爬去皇帝條j度你估係咩?
3當你看完A片後要作什麼?
4咩植物識溜冰?
5皇后似咩?
6咩玩具唔可以係船玩?
7有乜野慘過愛死你?
8郭富城唱咩歌?
9You go to a ball, but you do nothing , what do you do?
10有一塊火腿同一條腸仔放左落同一隻鑊度,點解佢地唔傾計?
11讀完中五讀乜?
12點解唔可以係船上講笑話?
13食乜野昆蟲會瘦?
14用身體上邊樣野可以修飾雙手?
15機械人最鍾意扮咩?
161+1 幾時會=3?
17點解d雀跌左落海3次唔死,一跌第4次就即刻死?
18華盛頓砍底左佢老豆既樹,點解佢老豆冇鬧佢,仲讚佢乖,話佢誠實?
19長頸鹿條頸咁長係因為佢要食樹上既草,越食越高,條頸越伸越長。咁猩猩個鼻哥窿點解會咁大?
20有咩食物係睇落去一樣,但係食落又唔一樣?旺仔小饅頭!
21一部收爆晒既電話,佢既功能係打電話;咁一部收唔到既電話,佢既功能又係咩呢?
22去小明屋企禁極門鍾佢都唔開,最後講左一句乜小明先去開門?
23樹邊部份最得閒?
24微分 sin 同 積分 sin 分別係咩呢
25原來「瑜珈」的創辦人係兩個中國人,但係佢地只係創立左一大堆理論,佢地究竟係邊個呢?
26月經來為什麼不能吃健達出奇蛋呢?
27達文西密碼上面是什麼?
28世界上最貴既係咩菜?
29食得檸檬多會傷架喎,傷咩呀?
30豬肉榮賣豬肉,菠菜蓮賣菠菜;咁衛蘭賣咩?
31鯊魚食左紅豆會變咩?
32檸檬最怕咩生果呢
33估一句英文:「ABAABBBBBBBBABABAAAAAAAAABBBBBBBBBBBBABABAAABAAAAAA」。
34窩打老道的老豆叫咩名?
35垃圾姓乜?
36 (回第一題)巴斯光年做邊一個招式殺左條龍?

**** Hidden Message *****

2012-1-18 08:10 tiffanybb
看一看.一定好好的

2012-1-20 00:59 ngwawai
何以 要忌諱赤裸

2012-1-20 20:05 wtfdanny

2012-1-21 12:19 kingsmillhk
kfgklajs

2012-1-23 10:05 跳跳扎5
3當你看完A片後要作什麼?
B片

花式溜冰

2012-1-30 19:34 samuelsonmail
謝謝你的分享

2012-2-4 20:19 oldda0128
感謝大大分享

2012-2-10 11:08 larrysiu
i wanna know

2012-2-12 10:48 hawkthorn_02
thank you so much!!

2012-2-15 20:29 tonyton
哇!看得好吃力,因為不太懂粵語!

2012-2-15 20:35 cateast
thank you so much

2012-2-16 08:50 faifai04
thanks for sharing

2012-2-17 23:51 ab708011
有些難題我解不出來,想知道解答是否如我猜測的
感謝分享

ccccccccc

2012-3-22 11:28 Jack699
睇睇答案!!

2012-3-22 16:39 jjjnn
gggggoo

2012-3-23 23:42 iorikong
gooddddddddd

2012-3-24 19:43 SkyTravel
太難了吧,這麼多題目

2012-3-31 06:31 書三小雨
ok..................

頁: [1] 2
查看完整版本: iq題大全(有36個)