@KTzone » 消閒 - IQ測試 » 11條IQ題你識幾多

2011-12-23 11:54 婉╳婉
11條IQ題你識幾多

1)劉德華叫邊個俾杯忘情水佢?   
2)一二三之後係個'四'字, 咁ABC跟住係個咩字?   
3)學生最想學業進步, 咁邊個最想身體健康?   
4)有一日農夫ge C君o係未入行前曾經睇過掌同相, 想問下佢最啱做咩職業, 咁究竟佢最啱做咩職業?     
5)有咩水果可以喺摩天輪搵到?      
6)點解咖啡杯每行兩步就跌一次?   
7)邊個鍾意喺溫度十分高ge時候跳舞?     
8)徐濠瑩係喺邊年出生?   
9)鄭秀文最唔捨得誰?   
10)邊個唔同男/女朋友咀住咁生活就會死?   
11)有 1日, ,小 明 同 個 fD 講:「 溫 家 寶 系 1 個 白 痴 仔 ! 」
     咁 有 個 警 察 經 過...
     聽 到 佢 咁 講 就 拉 左 佢 la . . .
     咁 你 知 吾 知 點 解 佢 會 比 警 察 拉 ? ?
**** Hidden Message *****

2011-12-24 16:09 poabbyos55
iq題/笑話

2012-1-21 12:53 kingsmillhk
dsgbkJ

2012-1-22 21:27 lcysze
:11: :11: :11:

2012-1-22 21:29 lcysze
11題..好正

2012-1-23 02:59 superstreet
xfhjkjn

2012-1-23 09:29 跳跳扎5
1)劉德華叫邊個俾杯忘情水佢?
给字之前果个人   
2)一二三之後係個'四'字, 咁ABC跟住係個咩字?
D   
3)學生最想學業進步, 咁邊個最想身體健康?
祝   
4)有一日農夫ge C君o係未入行前曾經睇過掌同相, 想問下佢最啱做咩職業, 咁究竟佢最啱做咩職業?     
唔知
5)有咩水果可以喺摩天輪搵到?
唔知      
6)點解咖啡杯每行兩步就跌一次?
有耳   
7)邊個鍾意喺溫度十分高ge時候跳舞?     
唔知
8)徐濠瑩係喺邊年出生?
阿妈生她果年生   
9)鄭秀文最唔捨得誰?
你   
10)邊個唔同男/女朋友咀住咁生活就會死?
唔知   
11)有 1日, ,小 明 同 個 fD 講:「 溫 家 寶 系 1 個 白 痴 仔 ! 」
     咁 有 個 警 察 經 過...
     聽 到 佢 咁 講 就 拉 左 佢 la . . .
     咁 你 知 吾 知 點 解 佢 會 比 警 察 拉 ? ?

因为在大陆?

Thank you!!!!!!!!!!!!!

2012-3-22 11:24 Jack699
睇睇答案!!

2012-4-5 22:56 ivan6828
1 阿AH給我一杯忘情水
2 唔會係D掛???
3 我....歌詞 我只想 身體健康
4 農夫
5 留連 在摩天輪
6 咖啡杯都企不穩...TWINS 歌詞
9 你....
11 洩露國家機密

2012-4-22 22:32 bettylover
coooooooooooo

於 2011-11-13 20:46 資料 ou 加為好友
[廣告] ::: 想知道:如何免費拿威望和魅力指數? 如何購買威望及權限? :::

讀完中五讀乜?
**** 本內容跟帖回復才可瀏覽 *****

2012-6-16 22:03 leunke07
dddddddddddddddddddddddddddddd

2012-6-20 17:34 abcdqwer
QQQQQ

thank for sharing

2012-7-27 12:04 鐵甲威龍
哈...冇咩IQ

2012-7-27 17:56 666man
多謝分享!!

[quote]原帖由 [i]poabbyos55[/i] 於 2011-12-24 16:09 發表
iq題/笑話 [/quote

2012-8-23 17:41 yau_kinman
1)喎
2)係我
3)壽星公
4)寫稿佬
5)

2012-8-24 14:48 方塊粉色
:11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11:

頁: [1] 2
查看完整版本: 11條IQ題你識幾多